El meu nom és Alexandra i des de petita que sóc molt curiosa. M’inspira llegir, la natura i les preguntes que s’han fet tantes persones abans de mi: qui som, d’on venim, on anem, quin sentit té tota l’existència..

Aquest entusiasme per anar més enllà i comprendre, m’ha portat a voler descobrir àmbits molt diversos:  el cos humà, l’astronomia, l’art, la medicina, la sanació, l’astrologia, la psicologia, la kinesiologia, l’homeopatia, la metafísica, la teràpia floral .. i tots, amb un denominador comú, ser útil per a ajudar a la gent.

Després de llicenciar-me en Farmàcia i dedicar-hi uns anys de la meva vida, obro les portes a una mirada més holística del ser humà, i em submergeixo en un munt de formacions relacionades amb aquest concepte, que inclou la part física, mental, emocional i sobretot, espiritual. Agraeixo de tot cor, tota la informació que m’han transmès aquestes persones des de la seva profunda saviesa.

Ser mare, replantejar-me cap a on vaig, què té sentit per a mi i totes les vivències personals,  em porten a fer un gran gir a la vida i a optar per dedicar la meva energia a acompanyar les persones en els seus processos individuals i des d’aquesta nova mirada de l’ésser humà.

Poder fer l’acompanyament des de l’escolta, l’empatia, la llibertat i el no judici, ens ajuda a apropar-nos perquè, en el fons, som tots molt semblants i ens succeeixen i ens fan patir les mateixes coses.

La vida es compon d’històries que vivim i ens expliquem, i depenent de com ho fem, la podem gaudir o patir amb més o menys intensitat.

M’apassiona descobrir quin és el llenguatge de la vida, com se’ns comunica, què ens vol dir i com ens va guiant. Sento que tot és molt més senzill i que a mida que un mateix es va trobant, ens anem connectant i tot torna a tenir un sentit: arriba la claredat.

El camí em porta a anar més enllà de la consulta individual i a fer formacions i xerrades, i d’aquesta manera, poder arribar a més gent i divulgar informació i eines que puguin ser útils per a moltes persones.

És just en aquest moment, que la vida em fa creuar amb una persona meravellosa i autèntica, la Sara, que des del primer moment i, amb infinitat de sincronicitats inexplicables, ens unim per crear un projecte molt més gran: dáhm árach.

I aquí és on estic ara, molt i molt il·lusionada per aportar la meva part a una nova forma de vida basada en la Consciència i l’Amor.

Davant de tot això, només em queda dir: GRÀCIES VIDA!

 • Treball individual


  El meu treball es basa en acompanyar les persones en moments de confusió, quan ens sentim ofuscats i no veiem la llum. Qualsevol cosa que ens afecti, un símptoma, emocions repetides.. són símbol d’un llenguatge a desxifrar. 

  M’agrada buscar l’origen i les causes que ens porten a viure determinades situacions, per poder comprendre quina és la forma amb què la vida ens parla.

  També podem treballar per incrementar els nostres potencials, habilitats i fomentar la confiança en nosaltres mateixos. 

  Les sessions individuals es divideixen en dues parts: la primera, on de forma activa, la persona planteja la problemàtica actual, patiment, dolor o qualsevol altra manifestació que l’allunya d’estar bé. 

  És una part important i decisiva, per tal de reconèixer, posar consciència, ordenar-se per expressar el que li passa, sempre creant un espai íntim, respectuós, de confiança i sense judici. 

  En la segona part, el pacient es relaxa sobre la camilla, i m’enfoco a un treball més profund, per desbloquejar, desprogramar i harmonitzar tot el Ser.

  La metodologia de treball que utilitzo és el resultat de la fusió de formacions rebudes i treballades amb consciència que m’han conduït a una forma pròpia per aconseguir un treball d’obertura de consciència i avanç personal. 

  Formadora


  Gràcies al camí recorregut, tant a nivell personal com acadèmic, arriba el moment d’organitzar coneixements per estructurar la informació integrada. S’obre un període on compartir allò après, qüestionar, organitzar, debatre i arribar més lluny, té sentit per mi. Iniciem amb Dáhm Árach les formacions per ampliar, expandir i fer-nos més conscients. 

  Formació acadèmica


  Màster en Desenvolupament Personal i Lideratge
  Metafísica i Desenvolupament Transpersonal
  Astrologia Psicològica
  Teràpia Energètica
  Teràpia Floral
  Aromateràpia Científica
  Kinesiologia Aplicada, Holística i Emocional
  BrainGym 101, Kinesiologia Educativa
  Llicenciatura Farmàcia UAB

Sóc una noia de 35 anys i em vaig formar en Educació Social, em dedico a la branca de la sanació des de fa sis anys. M’he especialitzat en diferents teràpies, com la kinesiologia i desprogramació biològica, entre d’altres. El canvi més rellevant a la meva vida va ser el fet de convertir-me amb mare per primera vegada.

El meu treball personal, a través de les vivències que m’ha portat la vida, va fer que internament naixés un interès cap a l’explicació d’on venim, qui som i el sentit de la vida. El punt d’inflexió va sorgir arran de l’interès per la antroposofia (Rudolf Steiner).

Vaig anar prenent consciència de la importància de tot el que decidim, fem i ens responsabilitzem.

Aquí em vaig iniciar en l’acompanyament emocional, respectant l’essència individual de cada ser i de totes les àrees de la seva vida, des del naixement fins el moment del trànsit, des d’una visió holística.

Gràcies a les vivències personals viscudes, he pogut comprendre que formen part de la vida de forma natural i que integrar-les des de l’amor, permet viure-les d’una manera molt diferent.

La vida m’ha donat diferents experiències en referència a la mort: una àvia, un pare, un  fill, un tiet/amic, un germà, un avi.. i les diferents circumstàncies de com arribar-hi, una mort sobtada, una malaltia i  la vellesa. Són dols que demanen intervencions molts diferents. A mesura que ho vivia, em vaig adonar de la importància que tenia la mirada que donem a la situació, des del dolor i patiment o  des de l’aprenentatge i l’amor.

 • La meva trajectòria  ha fet sorgir el sentiment de crear un projecte, per ser present en tots els cicles vitals de forma conscient, per aprendre i extreure el màxim de l’experiència.

  Més enllà del que puguis viure, si ens aturem i respirem, sempre podem sentir l’Amor!

  De sobte, durant la descripció de la biografia estic prenent consciència a un nivell més profund del qui sóc, per així comprendre i realitzar en aquesta vida!! 

  Formacions:

  – Projecció i direcció d’Obres- Grau Interiorisme

  – Conceptes de Feng Shui, Geometria Sagrada, Gemoterapia.

  – Tècnica Integració Social- Grau Superior

  Sanació holística a través de les formacions rebudes:

  – Kinesiologia holística

  – Teràpia Floral 

  – Curs de Metafísica i Teràpia Energetica Aplicada, EMEDT.

  – Desprogramació Mental i Emocional, EMEDT

  – Massatge bioenergètic

  – Teràpia Paramagnètica (imants)

  – Harmonització i Sanació Angèlica

  – Cirurgia Subtil- Harmonització

  – Curs Arquetips

Què vol dir Dáhm Árach?

Què vol dir Dáhm Árach?

 

L’origen druida de Dáhm Árach significa
“escolta del compromís intern”
que suposa posar atenció a aquest impuls interior, que està present en tots nosaltres, per emprendre les nostres accions.